Verjaardag

Home / Mogelijkheden / Verjaardag

Het leven vieren, daar houden we van bij Rouwhorst. Daarom bezorgen we je graag een verjaardag die je nooit zult vergeten. Samen maken we er een fantastisch feest van met drankjes, bijzondere hapjes, een late-night snack en natuurlijk muziek! Weten wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact op!

Vier het leven als nooit tevoren!

Bij Rouwhorst zijn de mogelijkheden voor jouw verjaardag eindeloos. Vier je jouw feest met een klein gezelschap? Dan zijn de bistro (tot 50 personen) of het voorcafé (tot 130 personen) ideaal. Wil je juist uitpakken met groot spektakel, veel gasten en dansen tot in de nachtelijke uurtjes? Ook dan zijn er genoeg opties.

Wat je ook kiest, jij viert onbezorgd jouw verjaardag. Wij zorgen ervoor dat de zaal nooit te klein óf juist te groot voelt en weten als geen ander hoe we de sfeer erin krijgen. Wij regelen drankjes, hapjes, een late-night snack en de muziek. We brengen je op ideeën of zorgen er juist voor dat jouw wensen uitkomen. Kom jij het leven met ons vieren?

Wat kun je verwachten?

Keuze uit verschillende zalen
Van klein en intiem tot groots uitpakken
Verschillende culinaire mogelijkheden
Eindigen met jouw favoriete late-night snack

“Zalencentrum Rouwhorst ontzettend bedankt! Het was een onvergetelijk TOP feest, in een prachtig aangeklede zaal! Alles was perfect geregeld.”

R. Agterbos

“Een geweldig feest in een mooi aangeklede zaal. Perfect meegedacht omtrent de mogelijkheden en compleet ontzorgd. Hele positieve reacties van de gasten, fijn om te horen. Een echte aanrader. Topbediening, super bedankt!”

R. Rijshouwer

“Mijn 50 jarig feestje mogen vieren bij Rouwhorst, Super was het! Erg gezellig in het voorcafé met een fijne en goede service. Bedankt!”

M. Wilke

“Rouwhorst heeft naast vooraf mee te denken, ook ruim baan gegeven voor eigen ideeën. De drank voorziening en top kwaliteit ‘food’ uit eigen keuken staat op zeer hoog niveau. Absoluut een aanrader!”

J. Halink

Scroll naar boven