Presentatie

Home / Mogelijkheden / Presentatie

Een lezing of presentatie geven in een professionele omgeving? Bij Rouwhorst hebben we meerdere zalen, er is altijd een goede optie voor jouw gezelschap.

Maak een verpletterende indruk

Je hebt jouw lezing of presentatie tot in de kleinste details voorbereid. Dan vragen jouw woorden ook om een geschikte locatie. Bij Rouwhorst zijn er voldoende zitplaatsen voor grote groepen, daardoor zijn zakelijke bijeenkomsten, congressen en trainingen bij ons mogelijk. Maar ook voor de meer kleinschalige presentaties hebben we genoeg opties. We beschikken over een podium, voldoende stoelen en voorzien iedere gekozen ruimte van de juiste audiovisuele apparatuur.

Wat kun je verwachten?

Gratis wifi-netwerk
een beamer is geregeld
Iedere zaal is voorzien van een smart-tv
Flipovers zijn indien gewenst aanwezig

“Het eten en drinken waren van topkwaliteit, met een ruime keuze. Alles was tot in de puntjes geregeld, van de presentatie tot de bediening. Dankzij Rouwhorst werd de Benerink Rally een groot succes!”

Matthijs Zuithof – Autobedrijf Benerink

“Onze receptie was uitstekend georganiseerd in een mooie, gezellige zaal met een prachtige aankleding. Er was volop heerlijk eten en drinken beschikbaar. Het was een zeer geslaagde avond voor onze jubilaris en alle gasten.”

Voskamp Groep Almelo

“Wij hebben onze kerstborrel door Rouwhorst laten organiseren en waren meer dan tevreden! Geweldige aankleding, goede service en bediening en heerlijk eten. Kortom een aanrader voor elke partij!”

Europastry Central Europe BV

“Wij vierden ons 25-jarig huwelijksfeest in de prachtig ingerichte zaal. Wat hebben we genoten, zo relaxed zelf niets te hoeven regelen. Wat een topteam, wat ‘n topfeest!”

Fam. Hofland

“Bij Rouwhorst staat gastvrijheid voorop. In het voortraject wordt er fantastisch met je meegedacht, door de creatieve ideeën krijg je een feest op maat. Perfecte verzorging en aandacht gedurende de avond, 100% een aanrader!”

Infotopics

“Van de middag tot en met de avond een fantastisch mooi en goed verzorgd feest gehad. Alles was zoals we hadden gehoopt en beter!”

L. Bessels

“Heel fijn de korte lijntjes met Maurice, jullie zijn meedenkend, alles is mogelijk ( en snel geregeld) en het is altijd tot in de puntjes geregeld.”

Zorggroep Sint Maarten

“Zalencentrum Rouwhorst ontzettend bedankt! Het was een onvergetelijk TOP feest, in een prachtig aangeklede zaal! Alles was perfect geregeld.”

R. Agterbos

“Een geweldig feest in een mooi aangeklede zaal. Perfect meegedacht omtrent de mogelijkheden en compleet ontzorgd. Hele positieve reacties van de gasten, fijn om te horen. Een echte aanrader. Topbediening, super bedankt!”

R. Rijshouwer

“Mijn 50 jarig feestje mogen vieren bij Rouwhorst, Super was het! Erg gezellig in het voorcafé met een fijne en goede service. Bedankt!”

M. Wilke

“Rouwhorst heeft naast vooraf mee te denken, ook ruim baan gegeven voor eigen ideeën. De drank voorziening en top kwaliteit ‘food’ uit eigen keuken staat op zeer hoog niveau. Absoluut een aanrader!”

J. Halink

“De Brookhuis Groep houdt graag feesten bij Rouwhorst, omdat er goed met ons mee wordt gedacht over de invulling ervan. Het Team van Rouwhorst bestaat uit erg vriendelijke mensen. Wij voelen ons er gewoon “thuis”!

E. Brookhuis

“Ontzettend fijne en flexibele samenwerking met Maurice qua voorbereiding! Tijdens het feest kregen we complimenten van gasten over de leuke bediening/ medewerkers. Kortom alles supergoed voor elkaar voor een heel gaaf feest!”

Platvoet Beveiliging

“Locatie was top, qua plek, faciliteiten en eten. Echt goed voor elkaar.”

Infotopics

Scroll naar boven