Bedrijfsfeest

Home / Mogelijkheden / Bedrijfsfeest

Wil je van jouw bedrijfsfeest een onvergetelijke dag maken? Wij zorgen voor een feest dat bij jouw medewerkers past. Het vieren van successen motiveert namelijk medewerkers. Maak samen herinneringen! Over dit feest zal nog lang nagepraat worden.

Een fantastisch bedrijfsfeest organiseren

Een feest voor jouw personeel en relaties organiseren? We denken graag mee over een evenement dat bij jouw bedrijf past. Wij weten als geen ander hoe we de sfeer erin brengen, maar jij hebt vast ook genoeg ideeën. Samen brainstormen we over de mogelijkheden.

Welke culinaire opties zijn passend? Op welke muziek wordt er gedanst? Welke apparatuur is er nodig voor die ene speech? We zorgen ervoor dat het bedrijfsfeest helemaal aansluit op jouw wensen. Van een informele borrel tot een spectaculair feest, bij Rouwhorst is alles mogelijk!

Wat kun je verwachten?

Van band tot foodstand, wij regelen het
Een informele borrel of een spectaculair feest
Een onvergetelijke avond voor jouw relaties

“Het eten en drinken waren van topkwaliteit, met een ruime keuze. Alles was tot in de puntjes geregeld, van de presentatie tot de bediening. Dankzij Rouwhorst werd de Benerink Rally een groot succes!”

Matthijs Zuithof – Autobedrijf Benerink

“Onze receptie was uitstekend georganiseerd in een mooie, gezellige zaal met een prachtige aankleding. Er was volop heerlijk eten en drinken beschikbaar. Het was een zeer geslaagde avond voor onze jubilaris en alle gasten.”

Voskamp Groep Almelo

“Wij hebben onze kerstborrel door Rouwhorst laten organiseren en waren meer dan tevreden! Geweldige aankleding, goede service en bediening en heerlijk eten. Kortom een aanrader voor elke partij!”

Europastry Central Europe BV

“Bij Rouwhorst staat gastvrijheid voorop. In het voortraject wordt er fantastisch met je meegedacht, door de creatieve ideeën krijg je een feest op maat. Perfecte verzorging en aandacht gedurende de avond, 100% een aanrader!”

Infotopics

“De Brookhuis Groep houdt graag feesten bij Rouwhorst, omdat er goed met ons mee wordt gedacht over de invulling ervan. Het Team van Rouwhorst bestaat uit erg vriendelijke mensen. Wij voelen ons er gewoon “thuis”!

E. Brookhuis

“Ontzettend fijne en flexibele samenwerking met Maurice qua voorbereiding! Tijdens het feest kregen we complimenten van gasten over de leuke bediening/ medewerkers. Kortom alles supergoed voor elkaar voor een heel gaaf feest!”

Platvoet Beveiliging

Scroll naar boven