Jubileum

Home / Mogelijkheden / Jubileum

Bestaat jouw bedrijf tien jaar? Is één van jouw medewerkers vijfentwintig jaar in dienst? Of ben je zelf 12,5 jaar getrouwd? Bijzondere mijlpalen wil je natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Reden genoeg voor een feest bij Rouwhorst!

Eindeloze manieren om jouw jubileum te vieren!

Feest vieren en even stilstaan bij dat ene moment jaren terug. Want een jubileum betekent ook terugdenken aan de dag dat je jouw bedrijf startte, dat je met de liefde van je leven trouwde of dat je die ene medewerker in dienst nam. Welke mijlpaal jij ook viert, Rouwhorst staat voor je klaar. Voor die informele borrel, maar ook voor het spectaculaire feest. Er zijn eindeloze manieren om jouw jubileum bij ons te vieren.

Jouw jubileum moet onvergetelijk worden, daarom denken wij met je mee van begin tot eind. We kunnen deze bijzondere dag geheel naar jouw wens inrichten. Weten wat de mogelijkheden zijn? Vraag ons gerust!

Wat kun je verwachten?

Keuze uit verschillende zalen
Van band tot foodstand, wij regelen het voor je
Van een kleine receptie tot een groot feest

“Het eten en drinken waren van topkwaliteit, met een ruime keuze. Alles was tot in de puntjes geregeld, van de presentatie tot de bediening. Dankzij Rouwhorst werd de Benerink Rally een groot succes!”

Matthijs Zuithof – Autobedrijf Benerink

“Onze receptie was uitstekend georganiseerd in een mooie, gezellige zaal met een prachtige aankleding. Er was volop heerlijk eten en drinken beschikbaar. Het was een zeer geslaagde avond voor onze jubilaris en alle gasten.”

Voskamp Groep Almelo

“Wij hebben onze kerstborrel door Rouwhorst laten organiseren en waren meer dan tevreden! Geweldige aankleding, goede service en bediening en heerlijk eten. Kortom een aanrader voor elke partij!”

Europastry Central Europe BV

“Wij vierden ons 25-jarig huwelijksfeest in de prachtig ingerichte zaal. Wat hebben we genoten, zo relaxed zelf niets te hoeven regelen. Wat een topteam, wat ‘n topfeest!”

Fam. Hofland

“Bij Rouwhorst staat gastvrijheid voorop. In het voortraject wordt er fantastisch met je meegedacht, door de creatieve ideeën krijg je een feest op maat. Perfecte verzorging en aandacht gedurende de avond, 100% een aanrader!”

Infotopics

“Van de middag tot en met de avond een fantastisch mooi en goed verzorgd feest gehad. Alles was zoals we hadden gehoopt en beter!”

L. Bessels

“Heel fijn de korte lijntjes met Maurice, jullie zijn meedenkend, alles is mogelijk ( en snel geregeld) en het is altijd tot in de puntjes geregeld.”

Zorggroep Sint Maarten

“Zalencentrum Rouwhorst ontzettend bedankt! Het was een onvergetelijk TOP feest, in een prachtig aangeklede zaal! Alles was perfect geregeld.”

R. Agterbos

“Een geweldig feest in een mooi aangeklede zaal. Perfect meegedacht omtrent de mogelijkheden en compleet ontzorgd. Hele positieve reacties van de gasten, fijn om te horen. Een echte aanrader. Topbediening, super bedankt!”

R. Rijshouwer

“Mijn 50 jarig feestje mogen vieren bij Rouwhorst, Super was het! Erg gezellig in het voorcafé met een fijne en goede service. Bedankt!”

M. Wilke

“Rouwhorst heeft naast vooraf mee te denken, ook ruim baan gegeven voor eigen ideeën. De drank voorziening en top kwaliteit ‘food’ uit eigen keuken staat op zeer hoog niveau. Absoluut een aanrader!”

J. Halink

“De Brookhuis Groep houdt graag feesten bij Rouwhorst, omdat er goed met ons mee wordt gedacht over de invulling ervan. Het Team van Rouwhorst bestaat uit erg vriendelijke mensen. Wij voelen ons er gewoon “thuis”!

E. Brookhuis

“Ontzettend fijne en flexibele samenwerking met Maurice qua voorbereiding! Tijdens het feest kregen we complimenten van gasten over de leuke bediening/ medewerkers. Kortom alles supergoed voor elkaar voor een heel gaaf feest!”

Platvoet Beveiliging

“Locatie was top, qua plek, faciliteiten en eten. Echt goed voor elkaar.”

Infotopics

Scroll naar boven