Wat kan er nog meer?

Groot, groter, grootst

Tijdens de Boeskool is Lös is Taste the Summer weer te bezoeken!

Deze editie zijn wij te vinden op het Bisschopsplein!
Van 16 t/m 20 augustus 2022 gaan Rouwhorst Zalencentrum en Smaakmakers Events knallen met toffe streetfood en met heerlijke zomerdrankjes. Het wordt een uniek zomerterras met een fijn festival gevoel, waar je kan ontspannen met een cocktail of met een van de lekkerste gerechten die ook nog eens ‘shareable’ zijn! 
Uiteraard maken wij er deze editie weer een feestje van, waarbij goede muziek zal zorgen voor een gezellige sfeer #voetjesvandevloer!

Eigenlijk kan het ons niet gek genoeg, van een groot zomerterras met live Cooking tot aan de grootse carnavalsfeesten. Rouwhorst is al decennia lang een begrip in Oldenzaal en omstreken, mede door de grootse carnavalsfeesten die bij ons in de zaal worden gevierd. Van grote galavoorstellingen tot aan de drie dolle dagen van plezier, menigeen heeft dan ook wel een feest bij ons in de zaal gevierd.    

Ook zijn wij de locatie wanneer je op zoek bent naar een repetitieruimte. Je kan hiervoor bij ons terecht in meerdere ruimtes of zalen. Hoe gezellig is het om met elkaar een repetitie af te sluiten in ons sfeervolle voorcafé, inclusief biljart èn met buitenterras.